Verkkopalvelut

Verkkopalvelut


Verkkopalvelut tuovat esille asiakkaalle uuden tavan asioida kirpputorilla. Suuri osa toiminnallisuudesta hoidetaan verkkopalvelun kautta, eikä ruuhkia itsekirpputorille pääse syntymään. Verkkopalvelun kiistaton etu on, että työntekijöiden aika jää kassatyöskentelyyn!

Kassa

Kassa


Palveluun voi littää Pilvikassa palvelun joilloin mikä tahansa tietokone voidaan kytkeä järjestelmään kassaksi. Kauttamme saat myös maksupäätteet.

Varmatoimisuus

Varmatoimisuus


Vähintään kerran vuorokaudessa tehtävät varmuuskopiot ja peilatut palvelimet takaavat hyvän saatavuuden verkossa ja turvallisen käytön. Tarvittaessa voit palauttaa vanhempia varmuuskopoita asiakaspalvelumme avustuksella. Varmennamme myös internetyhteytesi edullisesti!

Asiakasrekisteri

Asiakasrekisteri


Sähköisen asiaksrekisterin avulla seuraat asiakkaidesi toimintaa ja ylläpidät yhteystietoja. Voit käyttää rekisterin tietoja myös sähköiseen mainontaan. Ja käytettäessä verkkovarauslisäosaa, asiakas pääsee itse muokkaamaan omia tietojaan.

Päivitykset

Päivitykset


Päivitykset suoritetaan aina sellaiseen aikaan, että ne eivät vaaranna kirpputorin toimintoja. Päivityksistä tiedoitetaan aina jälkikäteen, mikäli ne sisältävät uusia toiminnallisuuksia joita kirpputori voisi hyödyntää.

Turvallisuus

Turvallisuus


Palvelu on suunniteltu huomioonottaen kaikki nykyiset tietoturvauhot. Kaikki verkkoliikenne kulkee SSL-suojauksen läpi varmistaen parhaan mahdollisen suojan, Halutessasi voit ostaa lisäpalveluna erillisen SSL-suojauksen myös omalle domainnimellesi.

Viivakoodihinnoittelu

Viivakoodihinnoittelu


Palvelu toimii yhteydessä Pilvikassa-palveluun jonka voit ottaa käyttöön omassa kirpputorissasi. Ohjelma sisältää viivakoodinhinnoittelua varten toiminnon jolla voit tulostaa viivakoodilliset hintalaput suoraan järjestelmästä. Mikäli et käytä Pilvikassa-palveluamme, tarrakoodit on mahdollista ohjelmoida myös juuri omaan käyttötarpeeseen sopivaksi.

Tulosteet

Tulosteet


Voit tulostaa helposti esimerkiksi asiakkaidesi tiedot, sopimukset ja raportit. Ohjelmamme erikoisuus on räätälöity raportointi, jonka avulla kirpputori voi tehdä itse halumansa raporttitulosteen, eikä täten sitoudu käyttämään yleisesti käytössä olevaa mallia.

Sähköpostiosoite

Sähköpostiosoite


Palvelun mukana saat myös kirpputorillesi @kirppisvaraus.fi muotoisen sähköpostiosoitteen jolla kommunikoit helposti asiakkaiden kanssa. Ei enää @gmail tai @hotmail -pääteisiä osoitteita.

Verkkomaksut

Verkkomaksut


Asiakas voi maksaa varauksensa halutessaan suoraan verkon kautta käyttämällä verkkomaksupainikkeita. Käytämme Suomen Verkkomaksupalvelua ja pystymme näin tarjoamaan edullisen ja kilpailukykyisen hinnoittelun verkkomaksuille. Olemme aina edelläkävija maksutavoissa!