HYVÄT ASIAKKAAT,

KIRPPUTORI ON SULJETTU 23.3. ALKAEN KORONAN VUOKSI TOISTAISEKSI. SEURAAMME TILANNETTA JA TIEDOTAMME MUUTOKSISTA MYÖS KOTISIVUILLAMME WWW.SECONDHANDMARKET.FI JA FACEBOOKISSA.
PÖYTÄVUOKRAA EI PERITÄ SULJETTUNA OLOAJALTA. VUOKRA AIKAA JATKETAAN AUTOMAATTISESTI SULJETTUNA OLOAIKAA VASTAAVALLA AJALLA. PYSYTÄÄN KAIKKI TERVEENÄ!

TERVETULOA!

Secondhandmarket on uudenlainen vanhan- ja käytetyn tavaran ostoskeskus Salon keskustan tuntumassa, johon yhdistyy kirpputori, huonekalumyymälä sekä kuukausittainen nettihuutokauppa. Valoisa ja siisti kirpputorimme tarjoaa lähes 350 myyntipaikkaa, mahdollisuuden seurata myyntiä kätevästi netissä sekä nauttia kahvilan antimista. Tunnelmallisesta huonekalumyymälästämme löydät monipuolisesti laadukkaita retro- ja antiikkihuonekaluja kilpailukykyiseen hintaan. Nettihuutokauppoja järjestämme kuukausittain, jossa tarjolla aina noin 200-300 mielenkiintoista ja laadukasta kohdetta. Nettihuutokauppamme mahdollistaa osallistumisen ympäri Suomesa, koska postitamme tarvittaessa voittamasi kohteet.

TEEMME MYYMISESTÄ HELPPOA!

Kirpputorin asiakkaanamme pääset käyttämään nettipohjaista palvelua, josta seuraat myyntiäsi kätevästi kotisohvalta. Palvelu näyttää myyntisaldon reaaliajassa pöytäkohtaisesti. Voit tulostaa hintalappuja kotona ja hinnoitella tuotteet valmiiksi ennen pöytään laittoa. Palvelun kautta otat meihin kätevästi yhteyttä yhteydenottolomakkeella. Palvelumme avulla säästät aikaa ja rahaa. Kätevää, eikö!

 

 

 

 

 

Secondhandmarket.fi

Helsingintie 70
24100 SALO

0400811861
http://secondhandmarket.fi/